Beppie's vlug vlug stokbroodje
Ingredienten: (2 pers.):
1 Stokbrood.
2 Tomaten
250 gr. gehakt
1 Grote ui (in ringen snijden)
Peper/zout
Bereiding:
Het stokbrood doormidden snijden. De twee helften in de lengte doorsnijden en het brood iets uithollen. Het gehakt rul bakken, (peper en zout erbij). De onderste helft van het brood vullen met het gehakt daarop de in plakjes gesneden tomaat en de uienringen. De bovenste helften van het stokbrood er opleggen. De oven voorverwarmen (160 gr.).
Het brood aan de bovenkant bestrijken met een klein beetje water, (doe ik gewoon met een natte hand). Ong. 15 min. in het midden van de oven.
Receptnummer: 2495 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Beppie Soeurt-Bax
Opmerking:
Bij mij is dit een zaterdagmiddag-recept. Het staat nu dus in de oven en ik dacht ik geef het gelijk even door. Groetjes Beppie.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept