Giuli's pannacotta-tompouces
Ingredienten: (4 pers.):
5 plakjes diepvriesbladerdeeg (ontdooid)
2-3 el honing
Voor de vulling:
500 gr. roomkwark
1 dl slagroom (stijfgeklopt)
50 gr. poedersuiker
merg uit 1 vanillestokje
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200C. Elk plakje deeg halveren (er zijn nu 10 plakjes van 10 x 5 cm). Plakjes deeg op bakplaat leggen en deeg met vork regelmatig inprikken. 5 plakjes deeg met honing bestrijken. Op deegplakjes een rooster leggen (zodat het deeg tijdens het bakken niet kan rijzen). Deeg in midden van oven in 15 min lichtbruin en krokant bakken. Voor de vulling: kwark, slagroom, poedersuiker en vanillemerg mengen. Van deeg plakjes en roomvulling tompouces bouwen. Als bovenste deegplakjes de met honing bestreken plakjes gebruiken. Zijkanten van vulling gladstrijken.
Receptnummer: 2497 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept