Nieuws   Zoeken 

Kabeljauw ovenschotel a la Flora en Sjaan
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram verse kabeljauw
200 ml droge witte wijn
1 teentje knoflook
Citroen
Viskruiden
Kruidenpaneermeel
Oude kaas
Roomboter
Lente spinazie Italia (Iglo)
Bereiding:
De kabeljauw in de ovenschotel doen, de witte wijn erbij doen, knoflook hakken en over de vis verdelen, citroen over de vis sprenkelen, viskruiden, geraspte kaas en paneermeel over de vis strooien en een paar klontjes roomboter over de vis verdelen. Naast de vis leg je een paar schijfjes citroen. Dit zet je in de voorverwarmde over op 180 graden. Na ongeveer acht minuten verdeel je de spinazie naast de vis. Lekker bij gekookte aardappels of aardappelpuree.
Wijntip! Arthur Metz, Pinot Blanc (Bas van der Heijden, ƒ 6,98)
Eet smakelijk !!!!
Receptnummer: 2551 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Flora
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept