Nieuws   Zoeken 

Hannah's tartaar met piccalillysaus
Ingredienten: (4 pers.):
4 tartaartjes
1 1/2 dl. piccalilly
1 1/2 dl. slagroom
zout, peper
boter
Bereiding:
Tartaartjes peperen en zouten. In koekenpan boter verhitten, vlees om en om bakken. Tartaartjes uit pan nemen en warm houden. Piccalilly door bakboter roeren en al roerend slagroom toevoegen. Saus ongeveer 3 minuten zachtjes laten koken.
Gedeeltelijk over tartaartjes gieten, rest apart.
Receptnummer: 2554 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Hannah Ludwig
Opmerking:
Lekker bij gekookte aardappelen, aardappelcroquetjes en gestoofde prei of bloemkool.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept