Nieuws   Zoeken 

Trudy's kippilaf
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond kipfiletreepjes
1 blik perziken
4 tenen knoflook
een el honing
een el mango-chutney
drie bolletjes gember, gesnipperd
twee uien
rijst
een klein blikje tomatenpuree
naar smaak: taugé, champignons (Hoeft niet)
Olijfolie
Bereiding:
Bak de kipfilet, doe de gesnipperde ui erbij, en de knoflook. Lekker bruin laten worden, dan honing, mango-chutney, gember toevoegen. Plus het blikje tomatenpuree. Ook het sap van de perziken erbij doen. Ondertussen de rijst koken. De laatste tien minuten de in reepjes gesneden perziken aan de saus toevoegen. Op smaak brengen met zout, peper.
Lekker glas rode wijn erbij drinken. Eet smakelijk!
Receptnummer: 2568 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Trudy
Opmerking:
Soms kun je de taugé en de champignons toevoegen, dan heb je weer eens een leuke variatie.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept