Nieuws   Zoeken 

Rekha's aubergineschotel
Ingredienten: (3 pers.):
2 aubergines
deense mozzarella, geraspt (1 zakje)
sugo casa picante tomatensaus
1 ui
3 teentje knoflook
2 eieren
2 eetl. water
paneermeel
olijfolie of becel vloeibaar
Bereiding:
Aubergine in plakjes snijden en door het ei en de paneermeel halen. Goudbruin bakken in de olijfolie/vloeibare becel. Ovenschaal invetten en de plakjes aubergine afgewisseld met de geraspte kaas opstapelen. als laatste de saus + de resterende kaas erdoorheen. De ui + knoflook in de laagjes verwerken. Dan ongeveer 35 min. in een voorverwarmde oven (180). Serveren met brood en sla. Eet smakelijk!
Receptnummer: 2579 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Rekha
Opmerking:
Dit recept is afkomstig uit Ohio USA.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept