Ingredienten: (4 pers.):
5 plakjes diepvries bladerdeeg
2 uien
2 teentjes knoflook
2 eetl. boter/margarine
500 gr. rundergehakt
1 blikje tomatenpuree
Worcestershiresaus
4 dikke plakken belegen Goudse kaas
Beetje thijm
Zout en peper | Bereiding:
De plakjes bladerdeeg ca. 10 min. laten ontdooien. Uitrollen en er een pievorm (24cm.) mee bekleden. De gesnipperde uien en de knoflook in de boter fruiten. Het gehakt erbij en rul bakken.
Als het gaar is de tomatenpuree, zout, peper, thijm en de Worcestershiresaus erbij doen. Verdeel het mengsel over de deegbodem. Snijd de plakken kaas in reepjes van ong. 1 cm. breed en leg het in ruitjes over het gehakt. In een voorverwarmde oven (200ÂșC.) gaar bakken. Ongeveer 30 minuten. |