Nieuws   Zoeken 

Hannah's krokante speklapjes
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram speklapjes
drie el mosterd
2 el citroensap
2 el olijfolie
3 teentjes knoflook
peper, zout
paprikapoeder
1 dl. pils
Bereiding:
Meng mosterd, citroensap, olie, uitgeperste knoflook, zout, peper en paprikapoeder naar smaak. Bestrijk speklapjes aan beide kanten met dit mengsel. Vijf minuten per kant onder de grill. Bestrijk lapjes vervolgens met bier en grill nog ongeveer drie minuten per kant totdat speklapjes bruin en knapperig zijn.
Receptnummer: 2606 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Hannah Ludwig
Opmerking:
Heel lekker met bijvoorbeeld een bietensalade en stokbrood of gebakken aardappelen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept