Nieuws   Zoeken 

Paula's Glühwein
Ingredienten: (4 pers.):
100 gr. kaneelsuiker
1 fles rode wijn
3 dl water
1 sinaasappel
ca. 10 kruidnagelen
Bereiding:
Sinaasappel goed wassen droogdeppen. De kruidnagels erin steken. In een grote pan rode wijn, water, kaneelsuiker en sinaasappel tegen de kook verwarmen. Ongeveer 1 uur laten trekken met een goed gesloten deksel. U kunt naar smaak meer kaneelsuiker toevoegen. De glühwein eventueel zeven en in hitte bestendige glazen schenken. Zo heet mogelijk serveren.
Proost!
Receptnummer: 2617 | Categorie: Drank | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 65 min. | Meer recepten van: Paula
Opmerking:
Op een pakje kaneel-suiker van Van Gilse staat een recept van Glühwein. Ik heb het nooit gemaakt maar wie weet.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept