Nieuws   Zoeken 

tricolore fusilli met zalm alla Fannie en co.
Ingredienten: (4 pers.):
1 zak tricolore fusilli
200 gram gerookte zalm
1 grote en 1 kleine beker crème fraish
dille
zwarte peper
medium dry sherry
Bereiding:
In pan met ruim kokend water en scheut olie de fusilli bereiden.
Snij de gerookte zalm in kleine reepjes. ± 5 minuten voordat de fusilli klaar is in een pannetje de crème fraish, veel (echt veel!!) zwarte peper en de dille verwarmen.. NIET LATEN KOKEN EN VOORZICHTIG DOORROEREN. Als je dit gedaan hebt, kun je een flinke scheut sherry toevoegen...vergeet niet te blijven roeren!! Als laatste de zalm in reepjes toevoegen en even mee verwarmen. Fusilli afgieten. Voor beste effect de borden voorverwarmen (even in warm water zetten of 1 minuutje in de magnetron!). Serveren met salade en/of stokbrood.
Eet smakelijk!
Receptnummer: 2644 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Fanneke Verhallen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept