Nieuws   Zoeken 

Angelique's pilaf zonder tomatenpuree
Ingredienten: (2 pers.):
ca 400 gram kipfilet
zilvervliesrijst
1 blikje mais
1 blikje doperwtjes en worteltjes
kerriepoeder
paprikapoeder
knoflookpoeder
Ketjap Manis (zoet)
1 blik perziken
Maizena
Bereiding:
Zilvervliesrijst koken.
Kipfilet in kleine stukjes snijden en kruiden met kerrie, paprika en knoflook, daarna lekker gaar braden. Eventueel vet afscheppen. Blikje mais met vocht toevoegen, blikje doperwtjes en worteltjes met vocht toevoegen. Geheel verwarmen. Flink wat ketjap toevoegen (ca 3 eetlepels of meer wat je maar lekker vindt) Het gerecht krijgt nu een lekker bruin kleurtje. Sap van de perziken toevoegen. Hiervan wordt het lekker zoetig... Perziken in reepjes snijden (zoveel als je maar lekker vindt) en toevoegen. Het geheel binden met maizena.
Rijst op je bord en daar overheen een flinke schep pilaf... Heerlijk
Receptnummer: 2674 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Angelique
Opmerking:
Dit recept heeft een andere smaak dan de pilaf met tomatenpuree. Ik vind dit persoonlijk lekkerder, het is een beetje indonesisch zo...
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept