Snelle ham-kaastaart
Ingredienten: (4 pers.):
1 blikje croissantdeeg (Danerolles)
4 eieren (M)
1/2 pot carbonarasaus (Grand'Italia)
200 gr. hamblokjes
1 tl tijm
50 gr. geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200C. Vet een lage taartvorm (doorsnede ca. 26 cm) in en bekleed de vorm met het croissantdeeg. Klop in een kom de eieren los en roer de carbonarasaus, de hamblokjes en de tijm erdoor. Verdeel dit mengsel over de taartbodem en strooi de Parmezaanse kaas erover. Bak de taart in de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin. Lekker met een frisse gemengde salade.
Receptnummer: 269 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept