Nieuws   Zoeken 

Mieke's tuttie-fruttie taart
Ingredienten: (12 pers.):
1 pond tuttie fruttie
1 pond boter
1 pond donker bruine basterdsuiker
6 eieren
1zakje rozijnen
1 pond bloem
Bereiding:
Tuttie fruttie laten weken ,dan koken tot het gaar is. Af laten koelen en in kleine stukjes snijden. Boter smelten en samen met de eieren en suiker mixen. Gebruik aub een grote schaalbv een grote slakom. Dan de bloem er bij. Dan de tuttie fruttie en rozijnen er door scheppen. In een bakblik van 28cm.in de oven op 160/175C (ongeveer 5 kwartier tot 6 kwartier). na 5 kwartier even prikken of het gaar is.
Het smaakt anders dan je denkt.
Receptnummer: 2692 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 90 min. | Meer recepten van: mieke mesker
Opmerking:
Maak van te voren de tuttie fruttie klaar .dat is nl het meeste werk. Heb je te veel beslag doe het dan in een bakvorm. Dan bak je het erbij. Het leent zich uitstekend als je het invriest.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept