Nieuws   Zoeken 

Karin's broccolischotel
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. kipfilet
40 gr. boter
1 teentje knoflook
zout en peper
750 gr. broccoli
1 blik kipragout
1 bekertje creme fraiche
1 theelepel paprikapoeder
4 eetl. geraspte kaas.
Bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze in de hete boter. Pers er de knoflook over en bestrooi met wat zout en peper. Schep de kip in een ovenschaal. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in plakjes. Kook 5 minuten in water met zout, giet af, laat uitlekken en schep dit mengsel over de broccoli. Tot zover kan het gerecht worden voorbereid. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi de schotel met de geraspte kaas en schuif hem 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met patat en een frisse salade.
Receptnummer: 2696 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Karin
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept