Visfilets met venkel en tomaat van Francis |
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr. visfilets
1 venkel
2 tomaten
2 citroenen
olijfolie
80 gr. boter
2 eetlepels anijs (ricard, pernod)
peper & zout | Bereiding:
Was de visfilets en droog ze af. Snij de venkelknol in reepjes en bewaar het groen. Snij ook de tomaten in schijfjes. Bestrooi de visfilets met peper & zout. Leg de visfilets op ingeoliede alufolie.(4 stuks) Beleg de visfilets met de venkelreepjes, de schijfjes tomaat en dunne schijfjes citroen. Doe nu het groen van de venkel hierover en doe dan de alufolie dicht. Schuif deze in een voorverwarmde oven(180°) gedurende 20 minuten. Bereid ondertussen de zachte boter met de anijs, de rest van de groene venkel, peper en zout. Zet nog even in de koelkast tot net voor het opdienen.
|
Receptnummer: 2704 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Francis |
Opmerking: De Visfilets serveren met de boter en gekookte aardappelen of aardappelpuree. Smakelijk eten,Francis van De Keukenwebsite. Voor Culinaire vragen? Stuur mij dan een E-mailtje. www.keukenwebsite.com
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |