Jellie's zalm voor de NIET-zalmliefhebber |
Ingredienten: (2 pers.):
2 zalmfilets
aluminium folie
kikoman soja saus
viskruiden
dille
rijst
broccoli | Bereiding:
Verwarm de oven voor op 250 graden. Leg elk stuk zalmfilet in een groot stuk alufolie. Vouw de randen omhoog om lekken te verkomen. Giet de kikoman saus over de filet en strooi er viskruiden en dille overheen. Vouw de folu tot een pakketje en laat dit in de oven 30 min garen op 225 graden. In de tussentijd rijst en broccoli. De overgebleven sojasaus geeft een sausje. |
Receptnummer: 2718 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jellie |
Opmerking: Op deze manier krijgt de vis een zoutige smaak, waardoor NIET visliefhebbers deze zalm wel lekker gaan vinden. Ik heb het getest... |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |