Ingredienten: (4 pers.):
3 el olie
400 gr. panklare roerbakgroenten
100 gr. ham
1 pakje boerenomeletten (190 gr. Bieze)
1 pak nasi goreng
ketjap manis
sambal oelek
2 el seroendeng | Bereiding:
Verhit de olie in een wok. Schep de groenten erdoor en roerbak ze ca. 3 min. Snijd de ham in dunne reepjes. Snijd 1 omelet in blokjes en de andere in reepjes. Schep de nasi goreng in gedeelten door de groenten en verwarm de nasi al omscheppend ca. 5 min. op matig hoog vuur. Schep omeletblokjes en de helft van de hamreepjes erdoor. Breng de nasi goreng op smaak met ketjap en sambal. Verwarm de nasi goreng nog 2 min. met het deksel op de wok. Garneer met de rest van de hamreepjes, de omeletreepjes en de seroendeng. Lekker met komkommer, atjar tjampoer en kroepoek.
|