Nieuws   Zoeken 

Bert's rijst met roerbakgroente en sateh
Ingredienten: (2 pers.):
Rijst
bakje met oosterse roerbakgroente en de bijbehorende kruidenmix
varkenshaasje van ongeveer 250 gram
zakje Conimex satehmarinade
Komkommer
gebakken uitjes
seroendeng
sambal
Sateh stokjes
wat olie
Bereiding:
Rijst koken, varkenshaas in stukjes snijden en marineren met een half zakje Conimex sateh- marinade(zie ebruiksaanwijzing) De roerbakgroente opbakken in wat olie (niet te gaar laten worden) en op het laatst het zakje kruiden erbij. Sateh aan stokjes rijgen en in koekenpan bakken in wat zonnebloemolie. Intussen de rijst mengen met roerbakgroente. Rijst/groente mengsel opdienen met sateh, wat stukjes komkommer, sambal, gebakken uitjes en seroendeng.
Receptnummer: 2768 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: bert de jong
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept