Nieuws   Zoeken 

Moos' lambsracks with mustard
Ingredienten: (4 pers.):
een stuk lamsrack van 800 gram (dit zijn lamscoteletjes aan elkaar)
(scherpe) mosterd
Groene kruiden (marjoraam, rosemarijn, thym, peterselie, dragon, selderij e.d.)
Knoflook
peper en zout
geroosterde witte boterham
Bereiding:
Maak het stuk rack mooi vetvrij. Braad het 7-9 minuten rondom bruin in een pan. Haal het uit de pan en smeer 'm ruim in met mosterd
Hak de knoflook en groene kruiden (welke je hebt) fijn en verkruimel het brood erbij. Haal de met mosterd ingesmeerde lamsrack door dit mengsel hen (druk 't een beetje aan). en zet de lamsracks nog een minuutje of 10 in een hete oven (stand 6). Lekker met een salade! Het handige is dat je het paneermengsel wat je over hebt kunt gebruiken als croutons
Receptnummer: 2778 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Moos Fernandes
Opmerking:
makkelijk van te voren klaar te maken en vlak voor het eten nog even op te warmen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept