Moos' Zomerse Gamba's (om je vingers bij af te likken)
Ingredienten: (4 pers.):
kilo ongepelde middelgrote Gamba's (of grote maat garnalen)
knoflook (bolletje)
zonnebloemolie
tomaatje
bosje verse koriander
witte wijn
zwarte peper
zout
Bereiding:
Bak de garnalen in de olie totdat ze roze kleuren ( 5 minuten) Haal de garnalen uit de pan, Hak knoflook (niet persen) Hak koriander (verse is hier verplicht) Fruit de gehakte knoflook kort in de olie van de garnalen. Voeg toe: een fijngehakt tomaatje / tomaatje in blik scheutje witte wijn scheutje olijfolie peper en zout verse koriander naar smaak Laat dit even inkoken en haal de pan van het vuur af. Gooi de garnalen erbij en roer het spulletje goed om. Laat even marineren en verwarm eventueel nog vlak voor het opdienen.
Receptnummer: 2781 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Moos Fernandes
Opmerking:
Neem er ruim brood bij (om in de saus te dopen).
Lekker gecombineerd met broccolirijst
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept