Vannie's kipfilet met een Franse twist |
Ingredienten: (2 pers.):
300 gram kipfilet
Creme fraiche
Spinazie a la creme (uit de diepvries)
Provencaalse kruiden (liefst verse, uit de diepvries)
Penne pasta
event. amandelschijfjes | Bereiding:
Kipfilet in stukjes snijden en in een wok gaar maken. Dan de (verse) provencaalse kruiden toevoegen en tevens de creme fraiche. Laat warm worden. Ondertussen de pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. De spinazie in een pan ontdooien en opwarmen. Doe eerst de pasta in een diep bord, dan de spinazie en vervolgens de kipfiletmix. Eventueel amandelen toevoegen. Bon appetit! |
Receptnummer: 2785 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Vannie |
Opmerking: ik bedacht me later dat tagliatelle een betere pastasoort erbij is dan penne, vooral de naturel en spinazie!
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |