Ingredienten: (4 pers.):
400g. groene tagliatelle
4 tenen knoflook
2 eetlepels groene pesto
zwarte peper
zeezout
wat gedroogde tomaatjes
eetlepel olijfolie
eetlepel balsamico azijn
stukje komkommer
1 verse tomaat
eetlepel pijnboompitten/zonnepitten
10 zwarte olijven | Bereiding:
Kook de tagliatelle (volgens aanwijzingen) en spoel deze af met koud stromend water. Snijd de komkommer in kleine reepjes. Snijd de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes
Snijd de verse tomaat in stukjes. Pers de knoflook uit boven een opdienschaal. Vermeng dit met: pesto, olijfolie, balsamico azijn, zeezout en zwarte peper. Roer de dressing goed door. Voeg de komkommer, de tomaat en de gedroogde tomaat toe. Laat de tagliatelle goed afkoelen en voeg deze toe. Goed omroeren. Garneren met de pitten en de olijven. Klaar!! |