Nieuws   Zoeken 

Marie-Jose's heerlijke dronken perziken
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik perziken (delmonte)
4 eetlepels bruine basterd suiker
flinke scheut marsala(soort amandel wijn)
wat boter
slagroom/creme fraiche
paar amandelkoekjes
roomijs
Bereiding:
Marineer de perziken in de suiker en de marsala (zonder het perzik-vocht). Laat ze uitlekken en bak de perziken even in de boter. Giet het vocht erbij en laat het flink inkoken. Klop de slagroom bijna stijf, roer er voorzichtig de creme fraiche erdoor. Maak het toetje af met gekruimelde amandelkoekjes. Serveer met lekker roomijs!
Receptnummer: 2792 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marie-Jose
Opmerking:
De slagroom/creme fraiche is lekker fris van smaak, alles bij elkaar is het wel zwaar
maar wel lekker, je scoort er wel mee.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept