Tomatentorentje met salami
Ingredienten: (4 pers.):
4 grote rijpe tomaten
1 gesnipperde rode ui
6 el olijfolie
1 el (balsamico)azijn
2 tl (Dijon)mosterd
2 el grofgehakte peterselie
2 el fijngeknipte bieslook
50 gr. lollo rosso slamix
20 plakjes salami
Bereiding:
Snijd van de tomaten een klein kapje, zodat ze blijven staan. Snijd elke tomaat overdwars in 5 plakjes. Schep de ui met de olijfolie, (balsamico)azijn, (Dijon) mosterd, peterselie en bieslook door elkaar. Verdeel slamix over 4 bordjes. Leg de onderste plakjes van de tomaten op de sla en verdeel 1/4 deel van de 20 plakjes salami en 1/4 deel van het uienmengsel erover. Herhaal deze lagen totdat alle salami, uienmengsel en tomaat zijn opgebruikt.
Receptnummer: 280 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept