Nieuws   Zoeken 

kipfilet a la Chenille
Ingredienten: (4 pers.):
2 grote kippefilets
1 blikje erwtjes
4 wortelen
1 ui
room
2dl port
2dl water
1 bouillonblokje
boter
Bereiding:
smelt de boter en doe er de fijngesnipperde ui bij, snij de kippefilets in blokjes [hapklaar] en doe deze bij de ui en laat lichtjes kleuren voeg hier het bouillonblokje en het water en de port toe, snij ondertussen de wordtels in julliene en voeg die erbij als de kip mals is het blikje erwtjes erbij en opbinden met de room. Naar behoefte nog kruiden met peper en zout.
Heel , heel lekker
Receptnummer: 2824 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Chenille
Opmerking:
Snel klaar en valt bij iedereen in de smaak, je kunt er ook een blik aardappeltjes bijdoen, is dan meteen een volledige maaltijd
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept