ltaliaanse stamppot met verse worst
Ingredienten: (4 pers.):
1 1/2 kg geschilde aardappelen
1 dl warme melk
3 el groene pesto
500 gr. panklare andijvie
2 in stukjes gesneden vleestomaten
peper en zout
4 runderbraadworstjes
30 gr. boter
1 in repen gesneden rode paprika
1 in repen gesneden gele paprika
Bereiding:
Kook de aardappelen in ca. 20 min. gaar. Stamp ze met melk en pesto fijn. Schep de andijvie, stukjes tomaat en peper en zout naar smaak door. Bak intussen de runderbraadworstjes in boter gaar. Voeg halverwege de baktijd de repen rode en gele paprika toe en laat ze meestoven. Schep de worstjes en de paprikarepen op de stamppot.
Receptnummer: 286 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Kan natuurlijk ook goed met aardappelpureepoeder die je moet aanmaken met melk en water of met de ingevroren stukjes aardappelpuree van Aviko, dacht ik.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept