Anja's zuurkoolschotel met gehakt en banaan
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 kilo aardappels
50 gr rozijnen
1 ui
15 gr boter
2 th.kerriepoeder
500 gr grhakt
2 lp ketjap manis
zout,peper
500 gr zuurkool
2 bananen
Bereiding:
wel de rozijnen, aardappels koken, pel en snipper de ui,fruit de ui in boter met de kerriepoeder ca.3 min. voeg het gehakt toe en roerbak het rul ,voeg de ketjap toe maak het op smaak met zout en peper Doe het gehaktmengsel in een ovenschaal en verdeelde uitgelekte zuurkool erover,dan de rozijnen er over en dan de bananen in plakjes er boven op,als laatste de aardappelpuree.dan een 15a 20 min. in de oven op 200 graden (electrisch)
Receptnummer: 2864 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: anja kleine
Opmerking:
dit recept is niet van mij het is van een ene frits,ik heb het recept ook van een andere website maar ik wou jullie toch laten weten dat dit een lekker recept is en dat wij onze vingers er bij af likken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept