Nieuws   Zoeken 

Diana's shoarmabroodjes met quorn en courgette
Ingredienten: (4 pers.):
olie
citroensap
± 150 g petrella-roomkaas (met bieslook)
1 zakje shoarmakruiden
½ courgette
1 bosuitje
1 zakje rode slamix (bijv. AH)
2 bakjes quornstukjes
8 voorgebakken shoarmabroodjes
Bereiding:
Schep de quornstukjes om met de shoarmakruiden en 2 el olie en bak ze in de wok al omscheppend 5 minuten. Snijd de courgette in plakken en die in reepjes. Knip het bosuitje met het groen in smalle ringetjes. Meng dit met de slamix. Sprenkel er 3-4 el olie en 1el citroensap over, strooi er wat peper en zout over en meng het door elkaar. Heel lekker is het om er ook wat verse rucola doorheen te doen. Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster goudbruin of leg ze even in de oven. Snijd ze open (of snijd er een smal reepje af aan een kant). Vul ze met een plukje sla, een schep quorn en een schepje roomkaas.
Receptnummer: 2866 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Diana
Opmerking:
Eventueel aanvullen met frietjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept