Nieuws   Zoeken 

Aggie's gevulde grapefruit
Ingredienten: (4 pers.):
2 grapefruits
200 gram gepelde garnalen
2 stengels bleekselderij in reepjes
4 eetlepels mayonaise
2 eetlepels tomatenketchup
zout, peper
4 mooie slabladeren
peterselie
Bereiding:
Halveer de grapefruits en snij het vruchtvlees eruit en bewaar het. Vermeng de stukjes grapefruit met 3/4 van de garnalen en de bleekselderij en schep dit door elkaar. Verdeel het mengels overd e grapefruithelften. meng de mayonaise met de tomatenketchup en breng het op smaak met zout en peper. Verdeel ook dit over de grapefruits. Serveer de grapefruits op een slablad. Garneer het met achtergehouden garnalen en peterselie
Receptnummer: 2893 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Agnes Grinwis
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept