Nieuws   Zoeken 

Hanneke's gevulde Champignons
Ingredienten: (2 pers.):
1 Bakje grote champignons
1 ei
melk
paneermeel
1 a 2 ons gehakt
stroganof kruiden
geraspte kaas(extra belegen of oud)
Bereiding:
Maak de champignons schoon,en haal het steeltje er uit. Maak de gehakt aan met een gedeelte van het ei, wat melk,paneermeel en stroganofkruiden naar smaak. (eventueel de steeltjes van de champignons fijn hakken en toevoegen). In de champignons een paar kruimels geraspte kaas doen.(voor het hechten van het gehakt). De champignons verder vullen met het gehaktmengsel en in een ovenschaal circa 20 minuten in de oven (180graden) graden. Tot slot nog de geraspte kaas er over strooien, en nog even in de oven tot de kaas gesmolten is.
Receptnummer: 2907 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Lekker als voor gerecht, maar ook als hartige hap.

Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept