Nieuws   Zoeken 

Betty's Japanse bouillon
Ingredienten: (5 pers.):
1 pot kippebouillon
125gr. gesn. champignons uit blikje of potje
125gr. verse garnaaltjes
een handvol spinazieblaadjes
peper
scheutje sherry
scheutje maggie
Bereiding:
Verhit (niet koken) 1 pot kippebouillon met 2 potten water en de champignons. Laat even op een laag vuur staan. Verdeel intussen over 5 soepkommen de inhoud van de garnalen en een handvol spinazieblaadjes. Breng de kippebouillon op smaak met peper, sherry en maggie en verdeel de soep over de kommen.
Receptnummer: 2926 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Betty
Opmerking:
Je kunt als je wilt hier een lekker stokbrood met kruidenboter bij geven. Eet smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept