Caroline's Apple Crumble
Ingredienten: (4 pers.):
4 appels
150 gram bloem
75 gram boter (margarine)
75 gram suiker
KRUIDENMENGSEL:
kaneel
paar kruidnagels
nootmuskaat
nog meer suiker
beetje peper
Bereiding:
Zet je oven vast op 200 graden. Vet een platte ovenschaal in. Schil appels en snijd in schijfjes. Leg ze dakpansgewijs over elkaar (als dit teveel tijd kost mik je ze gewoon in 1 keer in de schaal). Verdeel het kruidenmengsel over de appels. Kneed de bloem, boter en suiker tot (een beetje rul) deeg. Kruimel het deeg erover. 30 minuten op 200 graden in de oven. Heerlijk met (warme) vanillesaus (uit een pakje!)
Receptnummer: 300 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Caroline
Opmerking:
Het is wel heel lekker, dus waarschijnlijk kun je het ook wel met z'n tweeen op!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept