Veronique's vegetarische taart
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak bladerdeeg
1 pond broccoli
1 grote ui
1 zakje cashewnoten
1 bakje champignons
1 pot creme fraiche
scheutje melk
1 zakje geraspte kaas
3 eieren
kruiden en zout naar smaak
Bereiding:
je roerbakt de champignons, ui en broccoli. kruiden naar smaak. In een schaal voeg je de creme fraiche, de eieren en het scheutje melk bij elkaar. Even roeren. Bladerdeeg in een schaal, roerbakprut en noten erin, overgieten met vochtige substansie en kaas erover heen. ongeveer 40 minuten in de oven op ong. 200C
Receptnummer: 303 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Veronique Vergeer
Opmerking:
dit recept heb ik via een collegaatje gekregen toen we in een melige bui waren; zij gebruikte bij het noteren van het recept de woorden: bunoodigtheedun, brokooly, kasjoenooten, sjampions en krem fres. ik heb dit op de snelklaar site maar even vertaald.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept