Irma's roergebakken varkensvlees met courgette en pesto |
Ingredienten: (2 pers.):
250 gram magere hamlappen of ongepaneerde schnitzels
1 grote courgette
25 gram boter
zout en peper
1 eetlepel pesto
1/8 liter slagroom | Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Maak de courgette schoon en snijd hem in blokjes van circa 1 cm. Verhit de boter in de wok en roerbak de stukjes vlees rondom bruin; strooi er wat zout en peper over. Voeg de blokjes courgette toe en roerbak even mee. Roer de pesto en de slagroom door het vleesmengsel en laat het vlees circa 8 minuten zachtjes pruttelen.Wel af en toe roeren. Lekker met pasta!!!!!!!!!!!! |
Receptnummer: 3047 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: irma |
Opmerking: Het is erg snel klaar en echt heerlijk. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |