Nieuws   Zoeken 

Betty's macaroni met champignon-gehaktsaus
Ingredienten: (3 pers.):
250 gr rundergehakt
200 gr champignons
2 uien
3 teentjes knoflook
2 tomaten
blikje tomatenpuree (klein)
1 dl rode wijn
1theel cayennepeper
1theel pik.paprikapoeder
2theel oregano
1theel basilicum
1theel tijm
2 laurierblaadjes
zout
peper
250 gr macaroni
Bereiding:
De champignons snijden. Uien en knoflook fijnhakken. De gehakt kruiden met de specerijen en rullen in een droge verwarmde braadpan. Uitjes erbij doen even meebakken, champinons toevoegen en 3min meebakken. Knoflook erbij doen doorroeren. De tomatenpuree erdoor scheppen.De tomaten snijden en er door doen. Het laurierblad en de wijn erbij doen. Dit even aan de kook brengen en op een laag vuurtje laten pruttelen, terwijl je de pasta kookt volgens aanwijzing. (Beetgaar) Voor het opdienen de oregano en basilicum toevoegen.
Receptnummer: 3064 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Betty
Opmerking:
Je kunt de champignon-gehaktsaus erdoor mengen of en los bijgeven. Deze saus is ook heerlijk bij stokbrood.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept