Lidy's ei-hamtaart
Ingredienten: (3 pers.):
blikje croissantdeeg (groot)
blikje camembert
half pakje hamreepjes (kan ook bacon)
1 tomaat
1 kleine ui
2 eieren
beetje melk, peper, zout
Bereiding:
Doe het deeg in een plattevorm (pizzagrootte), laat wat over de rand hangen. Snij de camembert in reepjes en leg tegen de rand aan, dan het deeg wat over de rand hangt erover in vouwen. Paar gaatjes in de bodem prikken en beleggen met de hamreepjes, zeer dunne plakjes tomaat en uienringetjes. Eieren loskloppen met peper, zout en ongeveer 3 el melk en over de bodem uitgieten. 20 minuten in een voorverwarmde oven, zoals op het croissantdeeg staat.
Receptnummer: 313 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Lidy
Opmerking:
Snel, makkelijk en ik heb de ingrediŽnten altijd in de koelkast.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept