Nieuws   Zoeken 

Karin's cajun-ui-ovenschotel
Ingredienten: (2 pers.):
zakje krieltjes van Cela Vita
2 a 3 flinke uien
champignons
eventueel paprika of wat je zelf lekker vindt
hamlappen
cajunkruiden
boter om in te bakken
salsasaus (mild)
Bereiding:
Halveer de krieltjes. Snijd de uien en de champignons in stukjes. Snijd het vlees in stukjes en strooi de cajunkruiden er over. Bak het vlees even aan met de uien en de champignons. Doe de saus erbij in de pan, even doorwarmen. Doe het sausmengsel in een ovenschaal en leg de gehalveerde krieltjes erop als afdekking. Nog een beetje cajunkruiden erover en dan ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven.
Receptnummer: 3158 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Karin Gordijn
Opmerking:
Je kunt er eventueel groene groente bij eten, maar hoeft niet, het vult behoorlijk namelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept