Nieuws   Zoeken 

Mieke's eierenragout
Ingredienten: (4 pers.):
6-8 hardgekookte eieren
50 gram boter
50 gram bloem
3 dl bouillon (van blokje)
3 dl melk
zout,peper en kerriepoeder
mosterd
Bereiding:
Boter smelten en in een keer de bloem erbij. Roeren, tot dikke bal ontstaat. Scheut bouillon erbij en weer goed roeren tot het weer een geheel is en heel even doorkoken.Dit herhalen tot alle bouillon en melk op zijn en je een mooie dikke klontvrije saus hebt.Kruiden, mosterd en de in stukjes gesneden eieren erbij.
Receptnummer: 3170 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Mieke
Opmerking:
Dit is ideaal na de Pasen als je nog veel eieren overhebt. Zo klaar en vleesloos. Heerlijk bij rijst.
Eet smakelijk!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept