Nieuws   Zoeken 

Brigit's pittige pasta
Ingredienten: (2 pers.):
2 teentjes knoflook
1 ui
4 champignons
2 trostomaatjes
1 (rode) paprika
1 courgette
2 kleine blikjes tomatenpuree
oregano
basilicum
olijfolie
175 gram pasta
Bereiding:
Het handigste is als u eerst alle groenten voorsnijdt. Zorg ervoor dat u de groenten in niet al te grote blokjes snijdt. Snipper de ui en fruit deze in een grote pan. Pers de teentjes knoflook erbij. Doe de rest van de groenten ook in de pan. Vul ondertussen een grote pan met ca 2 liter water en een scheutje olijfolie, zet dit op hoog vuur. Als alle groenten bijna gaar zijn, doe dan de tomatenpuree erbij en zet het vuur laag. Doe de deksel op de pan en laat het lekker pruttelen. Voeg de kruiden naar smaak de laatste 5 minuten toe. Als de saus te dun is, kunt u hem met een papje van bloem en water een beetje binden. Pasta moet ongeveer 8 minuten koken. Serveer de pasta met de saus op leuke pastaborden en strooi er eventueel nog geraspte kaas overheen. Eet smakelijk!
Receptnummer: 3190 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Birgit Sprenger
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept