Nieuws   Zoeken 

Margriet's tagliatelli met kaassaus a la margriet
Ingredienten: (2 pers.):
half pond champions
half pond rundergehakt
2 uien
teentje knoflook
pakje gezeefde tomaten
anderhalf ons verse geraspte parmezaanse kaas
anderhalf ons gorgonzola.
salie,oregano,basilicum,peper,zout
en een scheutje ketjap
Bereiding:
bak het gehakt rul met de fijgesneden champions en uien plus het uitgeperste teentje knoflook. bak tot de uien glazig zijn en de champions gaar. giet dan het pakje gezeefde tomaten erbij,dan de kruiden,overal een theelepeltje van ongeveer goed opwarmen en dan de parmezaanse kaas en de fijngeneden gorgonzola erbij,goed roeren toto de kaas gesmolten is.
Receptnummer: 3192 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: margriet
Opmerking:
Deze saus is het lekkerst bij groene tagliatelli,maar kan ook goed met gewone spaghetti.lekker met een salade erbij!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept