Anja's babi pangang
Ingredienten: (4 pers.):
500gr varkenslapjes
1 grote ui
2 teentjes knoflook
1 el stroop
3 el bruine suiker
1 el ketjap manis
margarine
6 maggiblokjes
1/2 L water
1 potje atjar tampoer
1 blikje tomatenpuree
1
el maizena
Bereiding:
vlees aanbraden en in reepjes snijden ui en knoflookfijnsnijden en fruiten.Het vlees terug in de pan en alle ingredienten toevoegen, behalve de maizena.Het vleesmengsel aan de kook brengen en 20min. laten sudderen.voor het opdienen aanmengen met maizena,zodat een saus verkregen wordt. Serveren met rijst of bami.
Receptnummer: 3193 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: anja kleine
Opmerking:
je kunt de varkensvlees ook vervangen door kipfilet,en de maizena kun je vervangen door sauzenbinder.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept