Nieuws   Zoeken 

Evelien's Babi Pangang van Jeanne
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. varkensvlees in blokjes
2 uien
4 eetlepels ketjap
1 theelepel sambal
beetje knoflookpoeder
2 eetlepels bruine basterd suiker
1 bouillontablet
1 blikje tomatenpuree
1 eetlepel stroop
1/2 zakje babi pangangsaus van Conimex
Bereiding:
Vlees en uien braden. Hierbij de ketjap, sambal en basterdsuiker toevoegen. Ondertussen bouillon maken van een 1/2 ltr. water en het bouillontablet. Tomatenpuree en stroop erdoor roeren. Dit bij het vlees doen en nog even zachtjes laten sudderen. Dan een 1/2 zakje babi pangangsaus erdoor roeren. Zonodig binden met aardappelmeel.
Receptnummer: 3196 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Evelien Kweens
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept