Nieuws   Zoeken 

Inge's kip met perziken en rijst
Ingredienten: (3 pers.):
stukjes perziken over van toetje van gister
300 gram kipfilet in blokjes
2 uien
1 teen knoflook
50 gram cashewnoten
1 pakje koksroom
zout peper
rijst
Bereiding:
Kook de rijst volgens de verpakking. Zelf heb ik altijd pandanrijst die ik eerst even bak in olie, vervolgens verder koken volgens verpakking onder toevoeging van een kippenbouillontablet. Bak de kipfilet blokjes lekker bruin, fruit de gesnipperde uien er bij, voeg de uitgeperste knoflook toe. Roer de perzik stukjes en het sap erbij, zou en peper naar smaak toevoegen. Even laten doorwarmen, koksroom erdoor roeren en laten binden. Op het bord de cashewnoten erover doen. Serveren met de rijst.
Receptnummer: 3209 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Inge
Opmerking:
Een frisse salade hierbij is heerlijk...... komkommer/tomaat, geraspte wortel/bleekselderij, ijsbergsla met yoghurtdressing.....
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept