Nieuws   Zoeken 

Rob's Shoarma-overschotel
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. shoarmavlees
1 zak diepvriesboontjes
1 zak rösti
1 zakje geraspte oude kaas
1 ui
2 tenen knoflook
1 tl sambal
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200C
Snijd de ui en de knoflook fijn. Doe dit in een wok. Voeg hieraan toe het shoarmavlees en roerbak tot het vlees bijna gaar is. Voeg dan de boontjes en de sambal toe. Even goed omscheppen en doorwarmen.
Doe de rösti in een schaal en meng de kaas hier doorheen.
Neem een ovenschaal en schep hierin het vlees/boontjes- mengsel en schep er dan de rösti op.
Zet de schaal in het midden van de oven en laat dit alles in zo'n 30 à 35 min garen tot de kaas echt goed gesmolten is.
Receptnummer: 322 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Rob
Opmerking:
Eenvoudig doch smakelijk overgerechtt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept