Nieuws   Zoeken 

Renaatje's kalfsreepjes met tuinbonen, ham en paprika
Ingredienten: (4 pers.):
4 el olijfolie
1 pak diepvries tuinbonen (300 gr)
1 rode ui
2 rode paprika's
300 gr ongepaneerde kalfsschnitzels
75 gr rauwe parmaham
2 el rode pesto
zeezout
versgemalen peper
Bereiding:
laat de tijnbonen ontdooien en verwijder eventueel de grijze schilletjes. Pel de ui en snijd hem in kleine partjes. Maak de paprika's schoon en snijd ze in reepjes. Snijd ook de schnizels en ham in reepjes. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de reepjes vlees snel op hoog vuur bruin. Schep ze op een bord. Roerbak nu de ui en paprika 2 minuten. Schep de reepjes vlees met de ham en de tuinbonen erdoor. Voeg de pesto toe en verwarm het gerecht nog ca 4 of 5 minuten op matig hoog vuur.
Receptnummer: 3252 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Renate
Opmerking:
Lekker met versgeraspte parmezaanse kaas, Tagliatelle en een frisse salade!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept