Nieuws   Zoeken 

Renate's tortelini kaas, met romig sausje
Ingredienten: (2 pers.):
tortelini kaasvulling
1 bakje champignons
2 teentjes knoflook
1 zakje parm.kaas
250 ml.slagroom/koksroom
Bereiding:
kook tortelini in ruim water gaar. Snij de champignons in plakjes en bak deze in wat blueband of olie. pers de knoflook uit en giet er meteen daarna de slagroom op.(Anders verbrand de knof) De parm. kaas er bij doen en alles even late pruttelen op zacht vuur. Giet tortelini af, en serveer de saus 'op' de pasta. Kier er een lekkere salade bij uit met een frisse pestodressing. Eet smakelijk!
Receptnummer: 3275 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Renate Robinson
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept