Rob's spinaziemacaroni
Ingredienten: (3 pers.):
1 pak diepvriesspinazie 450gr
2 uien
2 teentjes knoflook
klein kuipje slagroom
125 gr. spekjes of plakjes ontbijtspek
macaroni (hoeveelheid die je gewend bent)
eventueel geraspte kaas
Bereiding:
diepvriesspinazie in oven/ magnetron ontdooien, ondertussen macaroni koken. spekjes in de pan met klein beetje boter, gesnipperde uien en geperste knoflook erbij. Als de spinazie ontdooit is dan bij het uien/knoflook/spekmengsel voegen. Slagroom erbij, goed doorroeren. Macaroni erbij, na 5 minuten in principe klaar, maar...wij doen het dan over in de ovenschaal, wat geraspte kaas erover, en dan nog even tien minuutjes wachten: Dat maakt het geheel net iets lekkerder en...het geeft je de kans om een glaasje vooraf te nemen.
Receptnummer: 328 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Rob Baas
Opmerking:
Moeilijk om aan te geven welke hoeveelheden macaroni er moeten zijn. Ach, iedereen heeft wel eens macaroni gemaakt en weet dus zelf wel wat teveel en wat te weinig is
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept