Nieuws   Zoeken 

Beppie's gevulde (paas) eieren met avocado
Ingredienten: (4 pers.):
4 eieren
1/2 citroen
1 avocado
1 eetl. mayonaise
3 eetl. geraspte Parmazaanse kaas
peper/zout
Peterselie
Bereiding:
De eieren ong. 10 min. koken (hard). Afkoelen onder koud water en pellen. De eieren halveren en de dooiers er uit wippen. De citroen uitpersen. De avocado doormidden snijden en de pit eruit halen. Met een lepel het vruchtvlees uit de schil halen en samen met het citroensap door een zeef drukken. Achtereenvolgensde dooiers, de mayonaise, en de Parmazaanse kaas erdoor mengen tot een glad geheel. Op smaak brengen met peper/zout. Het mengsel in een spuitzak doen ( met een grove kartelmond). De eierhelften vol spuiten met het avocadomengsel en op een schaal zetten. Elk ei garneren met een paar blaadjes peterselie.
Receptnummer: 3292 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Beppie Soeurt-Bax
Opmerking:
Met 4 eieren krijg je natuurlijk 8 stuks. Hoeveel personen ?? Misschien zijn er wel luitjes die het alleen op kunnen. Ik heb er een gekend! Ze zijn in ieder geval erg lekker 's avonds bij een glaasje wijn of een borreltje.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept