Giuli's driekleurenpasta met appel-gehaktsaus
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. driekleuren spiralenpasta
olijfolie
1 ui
1 appel
komkommer
100 gr. gehaktballen
1 dl. slagroom
peper, zout
Bereiding:
Giuli's Driekleurenpasta met appel-gehaktsaus 250 g driekleuren spiralenpasta olijfolie 1 ui 1 appel komkommer 100 g gehaktballen 1 dl. slagroom peper, zout Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing met een scheutje olijfolie in het water. Pel intussen de ui en snipper deze. Schil de appel en verdeel deze in stukjes. Was de komkommer en snijd deze in dikke plakken en daarna in reepjes. Fruit de ui, appel en courgette in een beetje olijfolie. Voeg de gehaktballen, peper en zout bij het appel-groentemengsel. Roer de room erdoor. Verwarm de massa zonder te koken en schep de pasta door de saus.
Receptnummer: 3314 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Variatie: i.p.v. 100 gr. gehaktballen 1 blikje tonijn in olie.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept