Ingredienten: (4 pers.):
Pakket van Italiaanse groenten
roerbakkruiden
puree voor ovenschotels
500 gr. rundergehakt
knoflook
gerasptekaas of paneermeel
beetje boter | Bereiding:
Roerbak de Italiaansegroenten met wat olijfolie en het zakje roerbakkruiden, deze kun je aan de groenten toevoegen) rul het gehakt en de knoflook in een koekenpan. De aardappelpuree bereiden zoals op het pakje staat vermeld. Gebruik twee zakjes, een zakje is erg weinig. De oven vewarm je voor op 150 graden en de ovenschaal vet je van te voren in met wat boter. Als eerste schep je de Italiaansegroenten in de ovenschaal, daarboven komt het gerulde gehakt en daarop verdeel je de aardappelpuree gelijkmatig. Om een lekker korstje te krijgen verspreid je er wat geraspte kaas overheen (mag natuurlijk ook paneermeel zijn). Zet de ovenschaal voor zo'n 20 minuten in de oven en laat de kaas smelten. Als je paneermeel gebruikt leg dan een paar kleine klontjes boter op de paneermeel |